2011 m. liepos 8 d., penktadienis

Roko naktys 2010 – tai, kas liko už kadro

Roko naktys 2010 – muzikos festivalis, pritraukęs daugiau nei 300 žiūrovų, stebinęs savo gamtos grožiu ir geru oru. Visi susirinkusieji mėgavosi šiuo festivaliu, tačiau niekas nė neįtarė, kas tūno kitoje Zaraso salos pusėje.

                             Taigi, nusikelkime į 2010 – 08 – 06 dienos vakarą. Festivalio pradžia. Viskas, kaip ir įprasta. Susirinkusieji įsikūria savo laikinuosiuose viešbučiuose – palapinėse. Nieko keisto, neįprasto, tačiau prie įėjimo kilusi sumaištis festivalio organizatorius privertė susimastyti, kas ten vyksta, nes jokių problemų su bilietais prie patikros punkto nebuvo. Pasirodo viena iš žiūrovių klaikiai išsigando pelės. Netrukus ši žinia sklandė po muzikos festivalio erdves, tačiau daugelis manė, jog tai tik kelių mergaičių prasimanymai. Niekas nė neįtarė, kad tai buvo pati pradžia. Roko naktys įgavo pagreitį.

                             Kitą rytą žiūrovai mėgavosi muzikos festivaliu. Visi, kas tik nesuskubo slėptis į pavėsį, gavo saulės terapiją.  Be abejonės vandens fanatikai galėjo maudytis, kiek tik širdis leido, nes vanduo taip pat lepino roko muzikos mylėtojus.  Visą dieną skambėjo gera muzika tik vakare plačiose festivalio oro erdvėse pradėjo sklisti ne itin geri gandai.

                             Palapinių miestelyje, keletas susirinkusiųjų išgirdo keistą šnopavimą. Jis vedė link vandens. Visi jaunuoliai, girdėję tai, nepabūgo ir nuėjo link vandens . Einant artyn garsas nesiliovė stiprėti. Vienas iš ekstremalų grupelės pajuokavo, jog tai grupės ,,The Subways“ skleidžiami garsai, tačiau tai buvo ne tai.

                             Tuo metu prie vandens nieko nebuvo ir jaunuoliams pasidarė neramu, juk jie tik trys, o šnopavimas tarytum tūkstantinės minios. Drąsuoliai nepabūgo ir žengė toliau. Tai, ką jie pamatė, dar ilgai išliks jų atmintyje. Kažkoks nesuprantamas vandens padaras skriejo vandens paviršiumi, tarytum lėktuvas, panerdavo ir vėl išnerdavo skleidžiantis tą keistą, šnopavimo garsą. Jaunuoliai ne juokais išsigando ir nuskuodė prie scenos.

                             Ir tai visai ne Lochneso ežero pabaisa, tai Zarasų salos pabaisa, vardu muzikos festivalis.

 roko naktys

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą